Oh meiden, ik moet iets opbiechten. I did it again! Hoewel ik dondersgoed weet dat ik beter niet de Douglas in kan lopen, ben ik toch overstag gegaan. Het gevolg? Ik kocht een nieuwe MAC lipstick. Naja, wij allebei. Vivianne (mijn nicht) kocht de MAC Russian Red lipstick, en ik nam de MAC Impassioned lipstick mee naar huis. Wat een straf, wink 😉

Mijn doldwaze aankoopavontuur

To be honest, moet ik nageven dat ik niet gelijk verliefd was op deze vrolijkerd. De mensen die mij inmiddels een beetje kennen, weten dat ik niet graag op de voorgrond treedt. In geen enkel opzicht, maar vooral niet met make-up. Ik ga liever voor safe in plaats van de perfect drama look te creëren. Daarom ga ik meestal voor een basic look. Dit is naar mijn mening de meest gangbare look voor elke gelegenheid. Vivianne daarentegen gaat liever voor kleur. Heel veel kleur. In haar gigantisch lipstickverzameling vind je dan ook diverse kleurtjes, zoals paars, oranje en (nu) rood. Het staat haar ge-wel-dig!

Tijdens het shoppen, liet ze mij voor de grap ook eens een pigmentrijke lipstick opdoen op. ‘Nee joh, dat is niets voor mij?’, ik hoor het me nog zeggen. ‘Ach, welnee. Probeer het gewoon!’, zei ze en voor ik het wist had ik de Impassioned op mijn lippen zitten. Oh my gosh, to much pink! Nog even kijken… Nou, eigenlijk staat het best leuk! En voordat ik het wist, was deze tante een lipstick rijker. Though life!

MAC Impassioned lipstick

Tada! Dit is hem dan, de MAC Impassioned. Zoals je kunt zien op de foto’s, is het een knal rood-roze lipstick! Het is (voor mij) een vrij heftige kleur. Nu ik de lipstick nog eens bekijk, heeft zelfs iets weg van een fluoriserend kleurtje. In tegenstelling tot glossy shine Pure Zen, is de Impassioned sterk aanwezig. Je kunt je dus wel voorstellen dat ik even moest wennen aan deze vrij aanwezige look. Na een aantal lipsticksessies, moet ik eerlijk toegeven dat het eigenlijk al snel comfortabel voelde. Ik heb zelfs een paar leuke complimentjes in mijn zak mogen steken. Very flattering. Ik voelde me gelijk super vrouwelijk, en a bit sexy. Wat een lipstick al niet me je kan doen!

14344047_868629453271833_5302376785808173820_n

14433014_868629566605155_9210936493772802107_n

14440771_868629523271826_7956041137788434229_n

MAC Impassioned lipstick

De Impassioned is overigens een amplified creme lipstick. Dit wil zeggen dat de lipstick een maximale kleurdekking geeft met een crèmige finish. De dekking is daarom perfect. Daarnaast is de Impassioned lipstick is romig van textuur. Persoonlijk vind ik dat ontzettend fijn, want zo breng je het soepel aan. Je moet alleen wel opletten als je velltjes op je lippen hebt. Deze lipstick kan dat nogal accentueren, en dat wil je natuurlijk niet!

De kleur blijft ongeveer twee á drie uur mooi op mijn lippen zitten, maar na het nippen van een watertje, moet je ‘m wel even bijwerken 😉

YAY or NAY?

Absoluty a YAY! Sinds mijn eerste MAC lipstick ben ik verliefd op dit merk, en nu wil ik niets anders meer. Normaal gesproken zou ik nooit, maar dan ook nooit voor zo’n felle lipstick gaan. Veel te gewaagd voor deze chick. Maar oh oh oh. Impassioned, wat ben je toch mooi! Hoewel ik erg moest wennen aan de kleur ben ik toch blij dat medewerkster me heeft overgehaald. Het is weer eens wat anders, dan de ‘doorsnee’ kleuren, zoals de nudekleurige Pure Zen. Deze lipstick geeft me zelfvertrouwen, en zeker geschikt voor  een avondje uit of een vurige date.

De prijs en verkooppunten

De MAC Impassioned lipstick is verkrijgbaar voor €19,50 bij alle MAC Stores, MAC Pro Stores, MAC counters, Douglas en natuurlijk online op www.maccosmetics.nl.

Wat vind jij van de felroze kleur van de MAC Impassioned lipstick?

Veel liefs, Kelly

Start each day with your favorite lipstick and a beautiful smile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *