Gaaf nieuws! Zaterdag 17 september organiseerde IMAKIN het event DIY & Drinks in Studio Sarphaat te Amsterdam. Op dit gezellige evenement lanceerde Jinske Verpalen, bedenkster en eigenaresse van IMAKIN, een nieuwe Do It Yourself productlijn genaamd IMAKIN DIY SELECTION. Samen met andere creatieve bloggers en vloggers woonde team Goya de nieuwe lancering van IMAKIN bij, vol met kurk, leer en monogrammen. Uiteraard brachten we onze camera mee om dit geslaagde dagje vast te leggen, in dit artikel vertellen wij jullie graag alles over de nieuwe IMAKIN collectie. Kijk je gezellig mee?

Maak kennis met IMAKIN DIY DESIGN 

Misschien heb je de creatieve DIY-pakketten van IMAKIN wel eens voorbij zien komen op Facebook of Instagram. IMAKIN (dit spreek je uit als ie-má-kin) maakt DIY makkelijk door alle benodigdheden in één pakket samen te stellen inclusief een duidelijke stap-voor-stap instructie. Met deze alles-in-één DIY-pakketten hoef je niet zelf uit te zoeken hoe je iets moet maken en alle benodigdheden bij verschillende winkels te verzamelen. Je kunt meteen aan de slag! De instructies zijn geschreven en getest op beginners, dus met IMAKIN kan iedereen creatief zijn. Daarmee brengt IMAKIN Do It Yourself van het knutselfrustel niveau naar een design level. Naast DIY-pakketten inspireert IMAKIN ook met DIY-tutorials en verkoopt IMAKIN moderne, trendy DIY materialen. Ik vind het een gaaf concept!


Videobeelden van IMAKIN

DIY & DRINKS

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Ter gelegenheid van de nieuwe productlijn van IMAKIN organiseerde Jinske het event DIY & Drinks. Dit tot groot genoegen van Gaby en moi. Om 13.30 uur stond het enthousiaste publiek al voor de deur bij Studio Sarphaat in Amsterdam. Iedereen had er zin in! Bij binnenkomst kreeg elke bezoeker een goed gevulde goodiebag om mee naar huis te nemen. I love goodies! In de goodiebag zat onder andere: een boekje met informatie over de DIY-pakketten, een strijkapplicatie voor op textiel, een stickervel met letters,  Velvet Green Tea van Pickwick, een Daim chocoladereep, een ansichtkaart en het Doe Het Lekker Zelf Magazine.

imageimageimage

Nadat iedereen voorzien was van een hapje en drankje werd het event afgetrapt met een trendlezing over dé interieur- en lifestyle trends van 2017. Hier had ik ontzettend veel zin in, want ik was erg nieuwsgierig naar de trends voor het komende seizoen. Door middel van een inspirerende presentatie vertelde Jinske dat we in 2016/2017 veel strijkapplicaties, kurk, monogrammen en marmer gaan zien. Speciaal voor alle creatievelingen onder ons heeft Jinske deze trends vertaald in leuke DIY-projecten, en de nieuwe collectie IMAKIN DIY SELECTION was geboren. Super leuk!

IMAKIN DIY SELECTION

Je kent het wel. Je bent bezig met een klein DIY-project, maar bent verplicht om gelijk grote hoeveelheden te kopen. Verf droogt uit, zonde geld! IMAKIN liep ook tegen dit probleem aan, en speelt daar nu met haar nieuwe collectie op in. Steeds vaker kreeg Jinske de vraag of er ook losse materialen bij te bestellen waren. Het blijkt dus nog steeds vrij lastig te zijn om de juiste materialen te vinden voor je moderne DIY-project. Daarom is zij voor ons op zoek gegaan naar deze unieke, lastig te vinden materialen: de IMAKIN DIY SELECTION.

image

Het is een prachtige collectie geworden met de mooiste materialen van de beste kwaliteit én altijd on trend. Naast de bekende DIY-pakketten kan je dus vanaf nu ook verschillende basismaterialen aanschaffen, zoals: verf, stiften en lijm. Daarnaast vind je tevens materialen zoals: slagstempels, porseleinstickers en toffe strijkapplicaties. Deze eindproducten hebben overigens een luxe uitstraling, zodat je er lang plezier van zult hebben. I like that!

image

Gedurende de presentatie werd snel duidelijk dat de nieuwe collectie van IMAKIN in speelt op de nieuwste woon- en modetrends. Met name de gebruikte materialen marmer, kurk, goud en leer zag ik veel voorbij komen in de lijn. Tijdens de inspirerende presentatie kon iedereen meekijken in het Doe Het Lekker Zelf Magazine. Het magazine is speciaal voor de lancering van de IMAKIN DIY SELECTION gemaakt. Bij het openslaan van het kleine boekje vind je tien DIY tutorials, zoals: maak je eigen vaas van kurk, een opbergdoos met marmerprint, een grid klok of een monogram mok. Onwijs tof!

De doe-het-lekker-zelf workshops en inkopen doen!

Als kers op de taart mocht iedereen na de inspirerende presentatie zelf aan de slag om in de praktijk kennis te maken met de nieuwe collectie. Elke bezoeker kon deelnemen aan drie mini-workshops. Je kon kiezen uit het maken van een leren sleutelhangerkwastje, een wollen wall hanging of een armband stempelen met je eigen tekst. Gaby en ik hadden het geluk dat we alle drie de workshops mochten doen!

imageimageimage

Daarnaast was er ook nog de gelegenheid om als eerste één van de nieuwe DIY-artikelen te bemachtigen. Dit kon ik natuurlijk niet weerstaan, en kocht een MDF klembord op A4 formaat voor €3,95, een lipstick strijkapplicatie voor €3,95 en een blanco canvastas voor €4,95. Op de canvastas wil ik graag het logo van Goya Lifestyle bedrukken. Met de andere twee producten weet ik nog niet wat ik ga doen, maar ik moest en zou het hebben. Erg hé?

image

YAY or NAY?

Gaby en ik zijn het unaniem eens: het was een zeer geslaagde dag! Naast de presentatie over de nieuwe productlijn waren wij erg onder de indruk van de prachtige locatie, de gezellige sfeer en de super toffe workshops. Niet alleen wij zaten te genieten, want iedereen die aanwezig was had een glimlach van oor tot oor. Dat was erg leuk om te zien. Al met al kijken wij terug op een te gekke dag, en alle credits zijn voor Jinske, en Janneke! Het was écht een spektakel, en er ontbrak niets aan dit geweldige event. Conclusie: YAY!

Verkooppunten

De nieuwe DIY-artikelen van IMAKIN DIY SELECTION collectie zijn vanaf zondag 18 september verkrijgbaar op de website van IMAKIN.

Welk DIY-artikel staat er op jouw verlanglijstje? Laat het ons weten! 

Veel liefs, Kelly

Creativity is the way I share my soul with the world.

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *