Al een tijdje hadden Gaby en ik het idee om iets totaal anders te doen met ons haar. Iets wat we eigenlijk niet zo snel zouden doen, aangezien we veel waarde hechten aan onze lokken. Na het bekijken van de nieuwste haartrends zijn ze toch overstag gegaan en gingen (met een specifiek plaatje) naar Hizi Hair in Haarlem. Ging de schaar erin of hebben we een ander kleurtje? Je ziet en leest het vandaag!

Ons bezoekje aan Hizi Hair Haarlem

Afgelopen zaterdag brachten Gaby en ik een bezoekje aan Hizi Hair in Haarlem. Zoals onze trouwe volgers weten, is dit onze vaste kapsalon. We voelen ons daar als een vis in het water en verlaten de zaak altijd met een grote glimlach op ons gezicht. Bovendien geven ze altijd vrijblijvend persoonlijk advies op maat. Tijdens dit gesprek word er gekeken naar je wensen. Wil je bijvoorbeeld een bepaald kapsel, maar past het niet bij de contouren van je gezicht? Dan zal je altijd een eerlijk antwoord krijgen. Iets wat ik persoonlijk heel erg kan waarderen.

Tijdens mijn persoonlijke advies gesprek, liet ik een plaatje zien die ik op hun Facebook page had gespot. Hier had ik mijn zinnen op gezet. Of het mogelijk was, moest ik alleen nog even navragen. De hairstylist zei dat het best mogelijk was, maar niet in één behandeling. Hierna moesten er nog zeker drie sessies aan te pas komen om het onderstaande resultaat te behalen. Ik vond het enigszins jammer dat ik het onderstaande resultaat niet na één behandeling kon behalen, maar zette toch door.

Beeld: Hizi Hair

Om zo dicht mogelijk naar dit resultaat te gaan, zijn er eerst ”highlights” aangebracht over mijn hele haar. Dit is een techniek waarbij heel veel fijne plukjes haar worden opgelicht door middel van blondeer. Daarna is er nog een asblonde toner overheen gezet. Dit zorgt ervoor dat de warmte en de gele gloed uit mijn haar trekt. Als finishing touch heeft ze mijn puntjes bijgeknipt, zodat ik er voorlopig weer lekker tegenaan kan.

Doe maar een kapseltje

Ook Gaby vond het tijd voor iets nieuws. Ze had niet echt iets in gedachte, maar wilde vooral iets anders dan haar huidige kleur. Na een persoonlijk advies met de hairstylist, kwam ze uit op een balayage met highlights. Zo blijft het toch dicht bij haar eigen kleur, maar geeft het meer een zomerse uitstraling. Hiervoor zijn er bij Gaby eerst een aantal highlights gezet en de overige punten zijn donkerbruin geverfd. Daarna is er nog een donkerbruine toner overheen gegaan en zijn ook de dode puntjes bij Gaby afgeknipt.

Na het verven met de nieuwste haarkleuren van L’Oréal Professionnel hebben we allebei een Olaplex Color treatment gehad. Dit is een intensieve behandeling voor je haar, die de verbroken zwavelbruggen direct met elkaar verbind. Hierdoor is het haar in één behandeling weer in de gezonde staat is. Een essentieel product bij het behandelen van geverfd haar, als je het mij vraagt.

Om ons haar goed te onderhouden, hebben we allebei een Olaplex No.3 thuisbehandeling gekocht ter waarde van €32,50. Dit is een thuisbehandeling om het haar één keer per week te herstellen na het gebruik van thermische behandelingen. We zijn allebei erg benieuwd naar het product en zullen binnenkort een review posten!

Happy new hair!

Na een hele middag in de kappersstoel te hebben gezeten, mag ik met trost het eindresultaat presenteren:

  

Kelly voor en na

 

Gaby voor en na

We zijn allebei erg tevreden met onze nieuwe coupes. Ondanks dat het nog niet helemaal is wat ik vooraf in gedachte had, ben ik er toch heel erg blij mee. Het is nu al een stuk blonder en komt al enigszins in de buurt van mijn droomkapsel. En ook Gaby is super enthousiast over haar eindresultaat. En terecht, want het is onwijs mooi geworden. Al met al zijn we – net als de voorgaande keren – dik tevreden met de kunsten van Hizi Hair. Naast het prachtige resultaat is het gewoon een hele fijne zaak waarbij ze uitbreid de tijd voor hun klanten nemen. Daarbij stellen wij het erg op prijs dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Kortom: wij zij blij!

Zeg het met kleur

Wil jij binnenkort ook je haren verven? Maak dan (net als ons) gebruik van de aantrekkelijk actie ”zeg het met kleur”. Wanneer je je haar laat verven door de Hizi Hair kleurexperts, krijg je met je Hizi Hair Card 20% korting op je nieuwe kleur. Heb je geen Hizi Hair Card? Dan krijg je alsnog 10% korting op je verfbehandeling. Bovendien maak je kans op een gratis kleurbehandeling. Ja, echt waar! Het enige wat je hoeft te doen is, een foto te plaatsen van jouw gekleurde lokken op Facebook of Instagram met #hizihair en #zeghetmetkleur. Wij hebben ook gebruik gemaakt van deze toffe actie, so fingers crossed!

Voor meer informatie over deze actie kun je een kijkje nemen op hun website.

Vertel! Wat vind jij van onze nieuwe coupes?

Happy hair, happy life!

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *