Koningsdag is alweer voorbij dat betekent dat we nu richting de dodenherdenking gaan en daarna de Bevrijdingsdag! Dit is een groot feest en moet natuurlijk gevierd worden. Maar wat is er op zo een dag allemaal te doen? Wordt het een feestje thuis, of een feest in de buurt van thuis? Of ga je juist verweg om het te vieren? Ik geef hieronder wat tips waar je heen kunt gaan met Bevrijdingsdag. Ikzelf moet helaas werken, maar dat is niet erg omdat dat meestal een lekkere drukke en gezellige dag is.

Evenementen via Facebook

– bevrijdingspop 2017. In Haarlem Haarlemmerhout, gratis toegang met verschillende zangers. Let op dat je beter met de fiets kan gaan, in de stad kan je dan niet rijden met de auto en het parkeren is peperduur. Zet je fiets wel op een plek waar je hem gemakkelijk terug kan vinden, want het is een chaos in Haarlem.

– bevrijdingsfestival in Zoetermeer. Ook gratis toegang en verschillende zangers zijn er aanwezig. Like de pagina op Facebook om op de hoogte te blijven!

– voor de mensen die van Techno houden; er is een groot feest in Amsterdam Verknipt Techno  Special. De tickets kosten normaal 22,50 maar die zijn uitverkocht. Wel kan je voor een kleine meerprijs tickets kopen op: http://www.verknipt.org/tickets voor €25,-.

– Vrijland festival in Amsterdam bij Blijburg aan zee. Dit is een heel groot feest waar heel veel mensen naartoe gaan. Je hebt verschillende zangers hier en als je geen zin hebt om te dansen kan je lekker genieten in een hottub! De kaartjes zijn vanaf €25,- die je kunt kopen op: http://vrijlandfestival.nl/

– bevrijdingsfestival Het vrije Westen in Amsterdam is er ook weer met De Jeugd van tegenwoordig en natuurlijk andere artiesten. Het is in het Westerpark nummer 1 en de toegang is gratis.

– vrij op het ij! Dit lijkt mij een erg leuk feest omdat dit een varende club is! Je begint bij Pier 14 en gaat varend door Amsterdam! Hoe leuk is dat? Kaartjes zijn vanaf de €25,- op https://tibbaa.com/order/w27ckuibds?lang=nl. Ze hebben verschillende soorten muziek bijvoorbeeld hiphop, house en techno.

– bevrijdingsfestival Flevoland is voor de mensen die wat verder weg wonen van Amsterdam. Dit is ook een leuk festival met Broederliefde en onder andere Waylon en nog veel meer! Gratis toegang en het is in Almere Centrum, Lingestraat 31.

Zijn die feesten wat voor jou?

Dit zijn de feesten die goed te vinden zijn en waar de meeste mensen naartoe gaan. Neem gerust een kijkje op hun Facebook pagina als je er het fijne van wilt weten, de feest naam die  vooraan staat in dit artikel kan je invullen bij Facebook. Heb je nog leuke ideeën waar onze volgers op het laatste moment heen kunnen gaan met Bevrijdingsdag? Zet het hieronder in de reacties!

Waar ga jij heen met Bevrijdingsdag?

Let’s go to a party!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *