Na de vakantie is mijn huid best een beetje aan de droge kant. Dat was voor mijn vertrek al het geval, maar door de zon is het er niet beter op geworden. Om mijn gezicht even een boost te geven, ging ik op pad om een vochtinbrengende gezichtsmasker te kopen. Het afgelopen weekend bracht ik bij toeval een bezoekje aan de Action. Naast een heleboel onnodige spullen, nam ik ook een een kitty kat facial sheet mask mee. Verdient dit product een yay or nay? Ik vertel het vandaag!

De verpakking

In principe ben ik best een pietlut als het om gezichtsmaskers gaat. Ik heb van nature een zeer gevoelige huid, dus ik kan niet zomaar allerlei producten gebruiken. Dan heb ik de volgende dag een knal rood hoofd of andere ongemakken. De laatste tijd is gebruik ik dan ook alleen maar gezichtsproducten van de Bodyshop. Daar ben ik immers zeer tevreden over. Maar toen ik deze kitty kat facial sheet mask bij Action zag liggen, kon ik het niet weerstaan om het toch te proberen. In de schappen lagen overigens heel veel soorten gezichtsmaskers, maar deze sprong door de verpakking er dubbel en dwars uit. Ik bedoel kijk nou. Alleen de kleuren maken mij al vrolijk en dat maakt het kopen van dit product al een feest. En bij het openen werd het zelfs een dikke party, want het masker zag er zó tof uit! Wat je ziet, is wat je koopt. Letterlijk!

Hoe werkt het?

Zoals we inmiddels weten is het belangrijk je gezicht vooraf grondig te reinigen en dan pas je masker aan te brengen. Dan haal je het masker uit de verpakking en breng je het aan. Ik twijfel zelf vaak bij sheet masks over wat nu de binnen of buitenkant is, maar bij dit maskertje is dat goed te zien. Het masker is een dun velletje van papier wat zeer rijkelijk gedrenkt is in het goedje dat mijn huid een flinke oppepper moet gaan geven. Op de verpakking lees ik dat dit 20 tot 30 minuten op mijn gezicht mag zitten. Wat een feest! Ik vind het masker vrij groot, maar dat kan aan mij liggen. De openingen vallen in ieder geval op zijn plaats. Verder vouwt het goed uit, ruikt het erg lekker en kan ik het prima op mijn gezicht aanbrengen.

Very charming, isn’t? #lol

Mijn ervaring met het product

Na het half uurtje verwijder je het masker en haal je de overtollige eraf. Ik voel vrijwel meteen dat mijn gelaat zachter en rustiger was. En dat had ik niet verwacht. De ingrediënten in het masker bevatten namelijk vrij veel stoffen die je huid juist uitdrogen. Denk hierbij aan parfum en alcohol. Niet al te best voor mijn huid, maar toch ben ik positief verrast! Mijn gelaat was namelijk binnen een aantal minuten zichtbaar opgeknapt. En daar doe je het natuurlijk voor! Bovendien is het masker heel praktisch in omgang, ruikt het erg lekker en was het ook nog eens heel leuk om een half uurtje Hello Kitty te zijn. Wat ik minder prettig vind aan dit masker, is dat hij vrij vochtig is. Maar al met al ben ik zeer positief over het product. De kitty kat facial sheet mask krijgt van mij dan ook een welverdiende yay!

De kosten en verkooppunten

De kitty kat facial sheet mask kost slechts €0,79 per stuk en is verkrijgbaar bij vrijwel alle Action filialen.

Let’s talk! Zou jij naar de Action hollen voor dit masker?

A glowing skin is always in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *