De afgelopen periode heb ik onwijs last van droge en schrale lippen. Maar dan ook echt extreem. De velletjes De potten vaseline en Labello gingen er door heen, maar niets mocht baten. Toen ik bij Action liep, zag ik de bekende hydrogel lip mask. Deze nam ik mee om te testen, want wie weet helpt het! Is het een yay or nay? Ik vertel het vandaag!

Wat is een hydrogel lip mask?

Een hydrogel lip mask is een masker speciaal ontwikkelt voor onze lippen. Het item zorgt voor gehydrateerde, zachte en vollere lippen. Ideaal dus als je droge lippen hebt of als een aanvulling. De ingrediënten van de masker zijn dan ook zorgvuldig gekozen.

Laat ik verder gaan met de verpakking van het masker. Deze is namelijk erg leuk! Dit komt door de groot afgebeelde lippen, die samen met de kleuren zorgen voor een erg leuke en girly uitstraling.

Wanneer ik de verpakking open, zit er nog een plastic verpakking in. Als je deze ook opent dan kun je het masker eruit halen en gaan testen!

Hoe gebruik je het masker?

Stap 1. Haal het masker uit de verpakking en plaats deze op schone lippen.

Stap 2. Druk het masker aan op je lippen voor goed contact met de huid.

Stap 3. Laat het masker ongeveer 15 tot 20 minuten intrekken.

Stap 4. Verwijder na 15 tot 20 minuten het  masker en masseer vervolgens het resterende serum in de lippen.

Conclusie: yay or nay?

De verpakking belooft dat het masker je lippen hydrateert en verzacht. Ik heb de gebruiksaanwijzing gevolgd en het masker getest. Bij deze kan ik je dan ook vertellen dat het masker inderdaad zijn beloftes waar maakt. Gedurende de tijd dat het masker op mijn lippen zat begon het een beetje te tintelen, maar dit vind ik niet storend. Na gebruik van het masker voelen mijn lippen zacht en verzorgd aan. Fijn!

Prijs en verkooppunten

De lippenmasker kost €0,59 en is alleen verkrijgbaar bij Action. Deze vind je op de beauty afdeling. Ik heb alleen een idee of het een tijdelijk of vast product is, dus mocht je dit lippenmaskertje willen testen, wees er snel bij!

Wat is jouw beautygeheim voor mooie en verzorgde lippen?

Don’t bite your lips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *