Goya Lifestyle werd door deze leuke webshop benaderd; hoesjes-outlet. We mochten twee gave hoesjes uitzoeken en een winactie weggeven. We hebben een leuk en eerlijke review gegeven over de hoesjes. Ben je benieuwd naar de hoesjes en wil je mee doen aan de winactie, waarbij je €20,- shoptegoed kunt winnen? Lees dan snel verder!

Het uitzoeken van een telefoon hoesje

Dit blijft toch moeilijk als er zo veel leuke hoesjes te krijgen zijn, want ze hebben echt van alles! Van Bookcases & pashouders, Backcovers, insteek hoesjes, Full Body, noem maar op. Naast fancy hoesjes hebben ze ook handige smartphone accessoires! Opladers, earphones, etc. Verder met de hoesjes; Gelukkig is alles in categorieën verdeeld zodat het zoeken naar het perfecte hoesje wat makkelijker gaat. Je kan als eerste je soort smartphone uitkiezen, welk merk en welk type. Daarna kan je uit de bovenstaande categorieën kiezen. Lastig lastig lastig! Maar uiteindelijk zijn we eruit gekomen! We kozen voor de volgende twee hoesjes:

De CaseBody SnakeSkin voor de iPhone 7 & 8 zwart

Kelly koos voor dit hoesje. Maar waarom?

Kelly: ”Sindskort mag ik mezelf trotse eigenaresse noemen van de iPhone 8. Halleluja! Ik ben er zó blij mee. Een bijpassend telefoonhoesje had ik nog niet, dus deze samenwerking kwam als een geschenk uit de hemel. Ik wilde in eerste instantie weer een handige bookcover, zoals bij mijn oude pokkie. Dit vind ik gewoon prettig in gebruik, want je kan er pasjes in kwijt. Ik keek op de website en zag op de eerste pagina gelijk de CaseBody SnakeSkin. Ik keek niet verder, want dit was ‘m gewoon. Dit zwarte hoesje met slangenprint  matcht namelijk super goed bij mijn nieuwe buddy!” Bekijk hier alle iPhone 8 hoesjes.

De Fashion Marble Bookcase Wit/Bruin voor de iPhone 7 & 8 PLUS

Gaby koos voor dit hoesje. Maar waarom?

Gaby: ”Ik had om mijn iPhone 8 plus altijd een doodnormaal hoesje. Een transparante silicone backcover. Hier is natuurlijk niks mis mee. Je ziet je telefoon mooi en is toch beschermt. Maar toch wilde ik weer eens wat anders. Maar wat? Voor de iPhone plus vond ik het toch moeilijk kiezen, omdat ie namelijk een stuk groter is kan een hoesje al snel onhandig zijn en grof overkomen. Ik keek even rond bij de backcovers. Dit had ik al en wilde iets heel anders. Ik kwam uit bij de Bookcases. Hier zag ik een paar leuke staan, de Fashion Marble Bookcase. Ik twijfelde tussen een zwarte bookcase of deze. Uiteindelijk koos ik voor deze omdat het witte mooi stond bij mijn witte smartphone aan de voorkant en het bruinige weer mooi stond bij de gouden achterkant. En dit ter waarde van €16,99!” Bekijk hier de iPhone 8 plus hoesjes.

De levering van de hoesjes

De hoesjes waren echter in een dag in huis! Super snel! Het werd in de brievenbus gegooid dus het maakt niet uit of je thuis bent, hoe handig is dat? We pakte het vol enthousiasme uit, want dit blijft toch leuk, hoe oud je ook bent 😉 . Hoe bevallen de hoesjes?

De kwaliteit

Kelly:Toen ik het telefoonhoesje voor het eerst in mijn handen kreeg voelde hij ietwat slap en ielig aan. Daardoor had ik gelijk mijn twijfels over het hoesje, want zou hij dan wel mijn nieuwe telefoon genoeg bescherming kunnen bieden? Dat ging ik gelijk testen. Het telefoonhoesje is makkelijk om mijn toestel te doen, maar moeilijk af te doen. Dat vind ik een voordeel, want ik heb ook wel eens hoesjes gehad die er zo afvielen. Het hoesje zit overigens niet strak om alle hoeken van mijn telefoon heen, dus ik hoop dat dit goed gaat mocht ie ooit eens vallen. De print van het hoesje vind ik overigens heel tof en voelt goed aan. Al met al denk ik dat ik heel veel plezier ga beleven aan dit hoesje, die slechts €11,99 kost.”

Gaby: “Bij het uitpakken merkte ik al gelijk dat het van goede kwaliteit was. De bookcase voelt aan als leer, maar het is imitatieleer. Het hoesje ziet eruit als op de afbeelding. Ik deed hem om mijn smartphone en vond hem gelijk super leuk staan! Ook kunnen er pasjes en een eventuele foto in gedaan worden zodat ik alles bij elkaar heb. Super handig en fancy! Ik was bang dat het onhandig zou vasthouden, maar dit is totaal niet het geval. Je kan het hoesje makkelijk naar achter klappen of opzij, wat je prettig vind en de voor en achterkant worden goed beschermt. Helemaal top!”

De winactie

Zoals eerder vermeld, mogen wij shoptegoed ter waarde van twintig Euro weggeven. Whoohoo! Door deze toffe winactie, kan ook jij ervaren hoe de telefoonhoesjes van hoesjes-outlet.nl zijn! Maar wat moet je daar voor doen? Simpel! Om 12.00 uur verschijnt er een post op de facebookpagina van Goya Lifestyle. Like en deel dit bericht en vertel waarom jij graag wilt winnen. Wil je extra kans maken? Like dan even de Facebookpagina van Hoesjes-outlet.nlThat’s it! Meedoen is mogelijk tot en met donderdag 15 februari. De winnaars worden op vrijdag 16 februaru bekend gemaakt op onze Facebook pagina. Good luck, girls!

Wat vind jij van onze hoesjes? En doe je al mee met deze toffe winactie?

We are in love with our wonderful smartphone cases.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *