In mijn reisverslagen van de afgelopen week is het jullie misschien opgevallen, dat ik vrij weinig heb geshopt tijdens mijn CB-trip. En dat is helemaal waar! Er was in Curaçao en Bonaire namelijk zoveel moois te zien, dat ik het zonde vond van de tijd om allerlei winkels in te duiken. Toch ben ik enkele keren een souvenirshops ingedoken om wat mee te nemen voor het thuisfront. Met name in Bonaire ben ik goed geslaagd, terwijl er naar mijn mening best weinig aanbod is. Desalniettemin ben ik heel goed geslaagd en heb ik het thuisfront en mezelf blij kunnen maken met een aantal souvenirs. Mocht je nu benieuwd zijn wat ik zoal heb gekocht? Lees dan gauw verder! In deze post laat ik mijn aankopen zien en daarnaast kun je ook nog eens kans maken op je eigen souvenir!

Souvenirs voor het thuisfront

Het eerste souvenir dat ik kocht voor het thuisfront, was voor mijn zusje. Ze kreeg van mij een giftset van Bols Blue. Dit was- en is ’s werelds meestverkochte Blue Curaçao, dé lokale drank van het eiland. Bols Blue geeft een sprakelende blauwe kleur, een sterke sinaasappelsmaak en een unieke nasmaak aan iedere cocktail of mixer.

In Bonaire kocht bij MB voor mijn ouders twee mokken. Niet geheel origineel – I know – maar mijn moeder spaart nou eenmaal bekers en mokken van elk land. Een beken van Bonaire had ze nog niet, dus dat kwam goed uit! Ook kocht ik een mok voor mijn vader, zodat ze samen een kopje koffie kunnen drinken uit een Bonairiaanse (is dat een woord) mok.

Normaal gesproken, koop ik alleen souvenirs voor mijn ouders en zusje. Maar deze keer kocht ik voor mijn oma iets leuks. Ze heeft al jaren een fotolijstje staan met een oude foto van ons gezin. Tijd voor een nieuwe met mij en Danny!

 

Souvenirs voor mezelf

Uiteraard kocht ik voor mezelf ook een aantal items, waaronder deze Guess tas. Deze kocht ik bij een klein boetiekje! En voor Danny kocht bij hetzelfde een horloge van het merk American Exchange.

Ook kocht ik bij MB een super schattige flamingo sleutelhanger. Deze gaat nu overal mee naar toe!

Souvenirs voor… jou!

Ja, dat lees je goed! Ik kocht ook een aantal souvenirs voor onze trouwe fans! Maar helaas kan ik niet voor ieder blij maken. Daarom bedacht ik een super toffe winactie bij deze vakantieshoplog!

Maar wat kun je winnen? Nou, super leuke armbandjes! Dus wil jij kans maken op zomers armbandje uit Dushi Curaçao? Dat kan! Het enige wat je er voor hoeft te doen is het volgende:

  • Like onze Facebookpagina; Goya Lifestyle;
  • Deel en like het bijbehorende Facebook bericht;
  • Tag je beste vriend(in) in het bijbehorende Facebook bericht, die je tevens een armbandje gunt.

That’s it! Meedoen is mogelijk tot en met donderdag 19 april aanstaande. De winnaars worden op vrijdag 20 april bekend gemaakt op onze Facebook pagina. Let op dat je alle stappen doorloopt, anders doe je niet mee met de winactie. Good luck, girls!

Let’s talk! Wat vind jij leuk om te krijgen als souvenir uit het buitenland?

Life is a gift. Wake up every day and realize that.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *